Túrák

A következő egyhetes adriai tanfolyam / gyakorló vitorlástúránk (horvát B vizsgával), ahol még vannak szabad helyeink: 2019.  ápr. 27. – máj. 4. 
Teljesen kezdők is jöhetnek, és a célunk, hogy minél többet vitorlázunk különböző körülmények között (mérföldgyűjtés), lesz például éjszakai vitorlázás is, a részletesebb tematikánk itt olvasható. A gyakorló vitorlástúra végén lehetőség van a horvát B típusú tengeri hajóvezetői jogosítvány megszerzésére is (ezt a jogosítványt EU-n belül elfogadják, soha nem jár le és nem kell orvosi vizsgálat sem). A hajó egy Beneteau 411-es lesz (extrák: AIS, radar, spi), ami szerintem ideális kezdők számára gyakorolni. A hét során a spinakker (hátszél vitorla) kezelése is elsajátítható lesz tengeri körülmények között. További információ, jelentkezés: aron@meder.hu e-mail címen és a 06 20 273 84 23-as telefonszámon. Ajánlott felszerelés listája az egyhetes Adriai gyakorló tanfolyam túrára.

Service 2

Egyhetes adriai gyakorló / mérföldgyűjtő vitorlástúra (horvát B vizsgát ezen a túrán nem lehet letenni, viszont lesz sok-sok gyakorlás): 2019. május:
Tervezett útvonalunk: Brac szg. – Hvar szg. –  Korcula szg. – Mljet szg. – Dubrovnik és vissza…
A hajó egy Beneteau 411-es lesz, egy 4 kabin + 2 mosdós kényelmes túravitorlás (AIS-szel, radarral, spivel felszerelve). Kezdő és nem vitorlázókat is várunk szeretettel.
További információ, jelentkezés: aron@meder.hu e-mail címen és a +36 20 273 84 23-as telefonszámon.

2hetestura

Service 2

A balatoni vitorlázások 2019-ben is folytatódnak egész pontosan júliusban és augusztusban! Belvízi tanfolyamokat jelenleg nem tartunk, de folytatódni fognak (már hatodik éve folyamatosan szervezzük) az 1-2-3 napos gyakorló vitorlázásaink is… amiket azok számára ajánljuk akik még soha nem vitorláztak, de ki szeretnék próbálni a vitorlázást / kezdő vitorlázóknak, akik még csak néhány alkalommal vitorláztak és akkor is csak, mint utas / nem tapasztalt vitorlázóknak, akik már régen és akkor is csak keveset vitorláztak és úgy érzik szeretnének gyakorolni… Induló és érkező kikötő: Balatonfüzfő / Balatonalmádi / Balatonfenyves / Balatonaliga. Az egynapos gyakorló vitorlástúra reggel 9-kor kezdődik, és este 18:00-kor ér véget. A hajón Méder Áron mellett maximum 5-7 személy fér el hajó típustól függően. A vitorlások: Maxi 77 / Bavaria 350. További információ és időpont egyeztetés: aron@meder.hu, +36 20 273 84 23. Lehetőség van több napos balatoni túravitorlázásra is jelentkezni, ilyenkor a szállás a hajóban van.

Service 2

Korfu – Albánia – Olaszország – Montenegró – Horvátország vitorlástúra

2019 augusztusában 12 napos vitorlástúrát szervezünk. Útvonalunk: Korfu – Albánia – Olaszország – Montenegro – Horvátország. Induló kikötőnk: Gouvia marina, Korfu (Görögország), további tervezett megállóink: Sarande (Albánia), Otrantó (Olaszo.), Kotor (Montenegro), Dubrovnik, Miljet, Korcula, utolsó kikötőnk: Brac szg. Milna. Várhatóan 600 tmf-et vitorlázunk le és lesz két teljes éjszakai vitorlázásunk is. A hajó egy Beneteau 411-es lesz (AIS-szel, radarral, spivel felszerelve). Kezdő és nem vitorlázókat is várunk szeretettek! További információ, jelentkezés: aron@meder.hu e-mail címen és a +36 20 273 84 23-as telefonszámon.
Service 2
 Adriai gyerek vitorlástáborban 9-16 évesek számára 2019-ben is!
20140701_114814Időpont: 2019. július / Induló és érkező kikötő: Brac sziget, Milna város / A hajó egy Beneteau 411-es (4kabin, 2 mosdó), extrák a hajón: külmotor, spinakker, AIS és radar / Útvonal: Brac – Solta – Vis – Lastovo – Hvar – Brac / Programok: alapfokú vitorlásoktatás, navigáció és térképismeret, tengerészcsomók kötése, lakatlan szigetek felfedezése és ott túlélési technikák elsajátítása, éjszakai vitorlázás, csillagtérkép használat, világító plankton és delfin megfigyelés… továbbá: strandolás, sznorkerezés, horgászás, városnézés és kirándulások. Teljesen kezdők is jöhetnek a gyerek vitorlástáborba! A vitorlástábor végén lehetőség van a horvát B típusú tengeri hajóvezetői jogosítvány megszerzésére is a 16 évesek számára (ezt a jogosítványt EU-n belül elfogadják, soha nem jár le és nem kell orvosi vizsgálat sem). Jelentkezés és további információ: aron@meder.hu e-mail címen és +36 20 273 84 23-as telefonszámon. A 2014-es Adriai gyerek vitorlástáborról készült egy rövid bemutató film, ami megtekinthető az Ocean Sailing SE youtube csatornáján itt.
Service 2
2019. májusában ismét 4 napos VMG flottavitorlázás az Adrián!
Minden érdeklődőt várunk szeretettel, vitorlás tapasztalat nem szükséges! Májusban már nyár van az Adrián, és várhatóan jó szelek is vannak még… A flottavitorlázáson napközben és kora este vitorlázás, játékos vitorlásversenyek, navigációs versenyek és csapatépítő vitorlás gyakorlatok lesznek. Szóval szokás szerint pörgős 4 nap lesz… Még több információ a VMG Yachting weboldalán illetve a FB oldalunkon.
A hajóink: 45 lábas (4 kabinos) vitorlások
Jelentkezés és további információ: mederaron@gmail.com, +36 20 273 8423
Service 2

2019-ben is folytatódnak az adriai mérföldgyűjtő gyakorló vitorlástúráink! Az “Átkelés az Adrián” adriai egyhetes mérföldgyűjtő vitorlástúra tapasztaltabb vitorlázók számára ajánlott!

Beneteau Oceanis 40jpgIdőpont: 2019. tavasz 
Tervezett útvonalunk: Brac. szg. – Vis szg. – Brindisi (Olaszo.) – Lastovo szg. – Hvar szg. – Brac szg. (várhatóan 400 tmf-et vitorlázunk le és lesz két teljes éjszakai vitorlázásunk is)
A túra célja minél több vitorlázás különböző körülmények között (két éjszakai vitorlázás garantált, és szokott lenni erős szeles vitorlázás is, mert tavasszal és ősszel általában jók a szelek az Adrián). A hajó egy Beneteau 411-es lesz (AIS.-szel, radarral, spivel felszerelve). További információ, jelentkezés: aron@meder.hu e-mail címen és a 06 20 273 84 23-as telefonszámon.
Service 2

KARIBI VITORLÁZÁS 2019-ben ismét!

1. karibi túránk időpontja: 2019.02.16-23. (a hajónk egy Dufour 425-ös, 3 kabinos egytestű vitorlás)
2. karibi túránk időpontja: 2019.02.23-03.02. (a hajónk egy Oceanis 41-es, 3 kabinos egytestű vitorlás)
Az első túránk útvonala: Antigua – Barbuda – St Kitts and Nevis – opciónálisan Montserrat – Antigua
A második túránk útvonala: Martinique – St Lucia – St Vincent – Bequia és környéke és vissza…

További információ, jelentkezés: mederaron@gmail.com e-mail címen és a 06 20 273 84 23-as telefonszámon

Service 2

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Hit Counter provided by technology news