Partnerek

Simon János Bálint – webdesign, honlapkészítés, programozás, rendszerek, optimalizálás, web & design

Schöll Károlyscholl.karoly@gmail.com / +36 30 994 2599 – Marine Surveyor. Nincs Magyarországon sok képzett ‘Marine Surveyor’, de Károly egy régi barát, aki képzett és gyakorlott is a témában. Ha valaki használt vitorlást szeretne venni, akkor érdemes Károly segítségét kérni a hajóátnézéshez (átfogó műszaki állapot ellenőrzés).

Yacht Charter Guru: hajóbérlés, yacht charter, vitorlázás az Adrián és világszerte egész évben. Online hajófoglalás akár mobilról is. Telefon: +36 30 8862000 és weboldal: https://yachtcharterguru.com

 

Nagyon ajánlom Nemes Attila vitorlásoktató barátom balatoni képzéseit. Elérhetősége: Nemes Attila, +36 70 94 04 255, nnattila@gmail.com

vmgyachtinglogo

Az Ocean Sailing SE minden évben két alkalommal szervez adriai flottavitorlázást amatőr és kezdő vitorlázóknak. A tavaszi (május vége) és őszi (szeptember vége) VMG flottavitorlázás egy 4 napos (vagy akár egy hétre is lehet jönni) játékos adriai vitorlásverseny, ahol ki lehet próbálni a versenyzést is! Várunk minden érdeklődőt!

KALOZ.COM – Vitorlás bérlés a Balatonon. Felszerelt vitorlások, profi, segítőkész csapat. Vitorlás oktatás kezdőknek kalózzal.