Három hajós egyhetes adriai tanfolyam (B vizsgával)

Három oktatóval és három vitorlással zajlik az egyhetes adriai tanfolyam / gyakorló vitorlástúránk ezen a programunkon.
A tanfolyamon három csoport lesz, félnaponta / naponta váltogatják a hajókat (és az oktatókat), ahogy a körülmények engedik.
Az egyik vitorláson Méder Áron,  a másik két vitorláson Bukta Tibor és Aranyosi Zsolt az oktató.
A szállás szokás szerint a hajókon lesz.
Ennek a tanfolyam típusnak az az előnye, hogy három nagyon jó oktatótól is lehet tanulni, akik természetesen kicsit máshogy magyaráznak, és kicsit más a szemléletük is.
Ami igazán összeköti a három oktatót az a tenger és a hajózás iránti alázat, és a RYA oktatási szemlélet.
További részletek a tematikáról és módszertanunkról itt olvashatóak.
Időpont: 2023. október 14-21.
További információ, jelentkezés: oceansailingse@gmail.com e-mail címen és a +36 20 273 84 23-as telefonszámon.

Aranyosi Zsolt közel 20 éve oktat vitorlázást az Adrián, emellett indult tengeri versenyeken, és több nagyobb vitorláshajó szállításon is részt vett, és még az Atlanti-óceánon is átkelt.

5 évig volt egy Shipman 72-es karbon magán hajónak a kapitánya… Képesítései: RYA/MCA Yachtmaster Ocean (with Commercial Endorsement) és RYA Cruising Instructor.

2022 tavasza óta Zsolt nálunk is oktat a kéthajós egyhetes adriai tanfolyam / gyakorló vitorlástúránkon.
Service 2

Bukta Tibor (Higi) 30 éve vitorlázik, és 2000 óta a tengereken is. Az Adriát jól ismeri, sőt a Földközi-tengert és a Karibot is. 2008 óta oktat az Adrián.
Tanfolyamok, amiket tart: adriai gyakorló vitorlástúrák egytestűvel (egyhetes vagy félhetes) / katamarán tréning (félhetes) / gyakorló túrák horvát B tengeri vizsgával együtt (kombinát tanfolyam: elmélet + gyakorlat)
2022 tavasz óta Higi nálunk is oktat: tartott már katamarán tréninget nálunk és 2022 őszén pedig két egyhetes kéthajós adriai tanfolyam / gyakorló vitorlástúrán is oktatott Áron mellett.
Service 2

Méder Áron 1995 óta oktatja a vitorlázást, eleinte a Balatonon majd a tengeren is. A 2006-2009 közötti szóló Földkerüléséről (Carina nevű 6 méteres tavi vitorlásával), 2010-12-es Adriáról Sydneyig tartó vitorlásútjáról és a 2012-15 közötti Mini 650-es óceáni versenyzéséről a személyes weboldalán találhatóak részletek: meder.hu.

Képesítései: Yachtmaster Ocean (kedvtelési célú és magyar, 2005), vitorlás sportoktató (OKJ, 2004), szolgálati célú kisgéphajó-vezető (2015), hivatásos kisgéphajó-vezető (2016), hivatásos vitorlás hajó-vezető (2016), hajózási üzemeltetési vezető (2021)

 

Service 2