Három hajós egyhetes adriai tanfolyam (B vizsgával)

Három oktatóval és három vitorlással zajlik az egyhetes adriai tanfolyam / gyakorló vitorlástúránk ezen a programunkon.
A tanfolyamon három csoport lesz, és néha váltogatják a hajókat (és az oktatókat), ahogy a körülmények engedik. Az egyik vitorláson Méder Áron,  a másik két vitorláson Bukta Tibor (Higi) és Aranyosi Zsolt az oktató. A szállás szokás szerint a hajókon lesz. Ennek a tanfolyamtípusnak az az előnye, hogy három nagyon jó oktatótól is lehet tanulni, akik természetesen kicsit máshogy magyaráznak, és kicsit más a szemléletük is. Ami igazán összeköti a három oktatót az a tenger és a hajózás iránti alázat, és a RYA oktatási szemlélet. A három vitorlás között szinergikus kapcsolat jön létre, és ezért az oktatás hatékonysága / eredményessége nagyobb. 2022 tavasza óta tartjuk ezt a programunkat, és mindenkitől nagyon pozitívak a visszajelzések. További részletek a tematikáról és módszertanunkról itt olvashatóak.
Időpont: 2024. szept. 14-21. (két hajós lesz) / nov. 2-9. (három hajós lesz)
További információ, jelentkezés: oceansailingse@gmail.com e-mail címen és a +36 20 273 84 23-as telefonszámon.
(A jelentkezők számától függően tartunk két hajós vagy három hajós tanfolyamot.)

Aranyosi Zsolt 20 éve oktat vitorlázást az Adrián, emellett indult tengeri versenyeken, és több nagyobb vitorláshajó szállításon is részt vett, és még az Atlanti-óceánon is átkelt.

5 évig volt egy Shipman 72-es karbon magán hajónak a kapitánya… Képesítései: RYA/MCA Yachtmaster Ocean (with Commercial Endorsement) és RYA Cruising Instructor.

2022 tavasza óta Zsolt nálunk is oktat a két hajós és három hajós egyhetes adriai tanfolyam / gyakorló vitorlástúránkon.
Service 2

Bukta Tibor (Higi) 30 éve vitorlázik, és 2000 óta a tengereken is. Az Adriát jól ismeri, sőt a Földközi-tengert és a Karibot is. 2008 óta oktat az Adrián.
Tanfolyamok, amiket tart: adriai gyakorló vitorlástúrák egytestűvel (egyhetes vagy félhetes) / katamarán tréning (félhetes) / gyakorló túrák horvát B tengeri vizsgával együtt (kombinát tanfolyam: elmélet + gyakorlat)
2022 tavasz óta Higi nálunk is oktat: a tavaszi katamarán tréningeket és két hajós illetve három hajós egyhetes adriai tanfolyam / gyakorló vitorlástúrán is oktatott Áron mellett.
Service 2

Méder Áron 1995 óta oktatja a vitorlázást, eleinte a Balatonon majd a tengeren is. A 2006-2009 közötti szóló Földkerüléséről (Carina nevű 6 méteres tavi vitorlásával), 2010-12-es Adriáról Sydneyig tartó vitorlásútjáról és a 2012-15 közötti Mini 650-es óceáni versenyzéséről a személyes weboldalán találhatóak részletek: meder.hu.

Képesítései: Yachtmaster Ocean (kedvtelési célú és magyar, 2005), vitorlás sportoktató (OKJ, 2004), szolgálati célú kisgéphajó-vezető (2015), hivatásos kisgéphajó-vezető (2016), hivatásos vitorlás hajó-vezető (2016), hajózási üzemeltetési vezető (2021)

 

Service 2