Az Ocean Sailing SE kiállító lesz a Felfedezők Napján (2014)

Az Ocean Sailing SE kiállító lesz a Felfedezők Napja 2014-en, a témáink: vitorlázás, vitorlásoktatás és a tengeri vitorlázás. Időpont: 2014. május 17. 10:00-19:00, helyszín: Millenáris Park D csarnok és a belépés díjtalan!

NŽvtelen 4
Ideális program gyerekeknek… ismerje meg a tudományos expedíciók sajátos világát, kóstoljon bele az expedíciók nyújtotta élményekbe, találkozzon a kutatókkal, tegye próbára képességeit, tapasztalja meg, hogyan boldogulna egy expedíción és játsszon velünk! Töltsön egy kellemes napot tartalmas szórakozással és pillantson be a terepi kutatók munkájába! Rendezvényünkön a terepi kutatás minden területe helyet kap: klímakutatás, őslénykutatás, ősföldrajzi kutatás, földtani kutatás, felszínfejlődés-kutatás, ökológiai kutatás, régészet, néprajzkutatás, űrkutatás, de a fókuszban a barlangkutatás áll!
Az Ocean Sailing SE (oceansailing.meder.hu) a tengeri és óceáni vitorlázást fogja bemutatni az érdeklődőknek, az egyesületünk fókuszában a vitorlásoktatás áll. Az egyesületünk tavasztól őszig szervez egyhetes adriai vitorlástanfolyamokat, ahol a vitorlázás alapjait meg lehet tanulni.
Mindenkit várunk szeretettel!
Áron (aron@meder.hu / +36 20 273 84 23)
oceansailing.meder.hu
oceansailing.blog.hu