Decemberi hírek

December 17-én megtartottuk a szokásos egyesületi közgyűlésünket, több fontos témánk is volt:

  1. Az egyesületünk a Budapest Boat Show-on (2022. márc. 3-6.) megjelenik és programot szervez. Az idei témánk a ‘vitorlázás a virtuális valóságban’ lesz, amit 2 db VR szemüveggel (Oculus Quest 2.) reggeltől estig lehet majd kipróbálni kezdőknek és akár tapasztalt versenyzőknek egyaránt. Lelkes Önkéntesek jelentkezését várjuk, akik a BBS-on néhány órára be tudnak majd segíteni a standunknál jelentkezés itt.
  2. Az egyesület 2022-es év vitorlás programja az aktuális túráink között található. Röviden: januárban és februárban a Kanári-szigetekre szervezünk gyakorló vitorlástúrákat. Februárban és márciusban horvát C (korlátlan nemzetközi) tanfolyamot tartunk Zadarban. Áprilistól az Adrián lesznek egyhetes tanfolyam / gyakorló vitorlástúrák (szintek: coastal és offshore), részletek itt találhatóak. Jelentkezés  Méder Áronnál.
  3. Az egyesületünk tevékenységei itt olvashatóak. A tengeri flottavitorlázó szakág a tavaszi VMG flottavitorlázást május. 21-24. és május 24-28. között szervezi meg és mostantól lehet jelentkezni itt. A balatoni túravitorlázó szakág  2022. április 1-től kezdi meg az egynapos balatoni gyakorló vitorlázások szervezését. A balatoni versenyvitorlázó szakág várja új és lelkes tagok jelentkezését itt.
  4. A ‘vakok és gyengénlátók vitorláztatás és vitorlásoktatás’ projektünk 2022-ben folytatódik.