Balatoni vitorlástanfolyamok és gyakorló vitorlástúrák

A balatoni vitorlázások 2018-ban is folytatódnak áprilistól szeptemberig!
Egyhetes belvízi vitorlás tanfolyamok a Balatonon (kis csoportos oktatás és egyéni oktatás), és 1-2-3 napos gyakorló vitorlázások…

Egyhetes belvízi vitorlás tanfolyamok
A tanfolyamunk célja az önálló és biztonságos hajóvezetés elsajátítása, és a hajóvezetői engedély megszerzése. A belvízi „sport és kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői” képesítés nemzetközi érvényű, vagyis Európa összes belvizén (folyóin, tavain) olyan vitorlás kishajó vezetésére jogosít, melynél a hajótest hossza a 20 métert nem éri el, s a hajón 12 főnél több utas szállítása nem engedélyezett.
A kisgéphajó vezetői vizsgafelkészítést azoknak ajánljuk, akik vitorlástanfolyamunkon vesznek részt, és kiegészítésként szeretnék megszerezni a vitorlás mellé a motoros jogosítványt is.

Az elméleti képzésünk távoktatás formában is megvalósítható.

Ha a vízi jármű hossza a 7 métert, névleges vitorlafelülete a 10 m2-t, illetve a motor teljesítménye a 7,5 kW-t nem éri el, vezetéséhez nem kell képesítés.

Az 1-2-3 napos gyakorló vitorlázásokat, azok számára ajánljuk:
akik még soha nem vitorláztak, és ki szeretnék próbálni a vitorlázást,
akik kezdő vitorlázók,és még csak néhány alkalommal vitorláztak, és akkor is csak, mint utas
illetve a nem tapasztalt vitorlázóknak is lehet ez érdekes, akik már régen és akkor is csak keveset vitorláztak, és úgy érzik szeretnének gyakorolni

Az 1-2-3 napos vitorlázás célja, a minél több gyakorlás. Az egynapos vitorlástúra reggel 9-kor kezdődik és este 18:00-kor ér véget. A hajón Áron mellett maximum 4-5 személy fér el. Lehetőség van több napos Balatoni túravitorlázásra is jelentkezni, ilyenkor a szállás a hajóban van.

Induló és érkező kikötő: Balatonfüred /Alsóörs / Balatonalmádi / Balatonfenyves
A vitorlások: Rebell / Maxi 77 / Bavaria 37

maxi_77_drawing bavaria36

További információ és időpont egyeztetés: aron@meder.hu , +36 20 273 84 23

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Hit Counter provided by technology news