Balatoni gyakorló vitorlástúrák

A balatoni vitorlázások 2020-ben is folytatódnak! Hagyományos hatnapos belvízi vitorlás tanfolyamokat jelenleg nem tartunk, de 1-2-3 napos gyakorló vitorlázásokat igen.

A gyakorlat központú vitorlázásokat minden esetben Méder Áron vezeti, a célja az önálló és biztonságos hajóvezetés elsajátítása, de hajóvezetői engedély megszerzését jelenleg nem biztosítjuk. (Papírt könnyű szerezni, de kellő tapasztalatot már nehezebb…)

Az 1-2-3 napos gyakorló vitorlázásokat, azok számára ajánljuk:
akik még soha nem vitorláztak, és ki szeretnék próbálni a vitorlázást,
akik kezdő vitorlázók,és még csak néhány alkalommal vitorláztak, és akkor is csak, mint utas
illetve a nem tapasztalt vitorlázóknak is lehet ez érdekes, akik már régen és akkor is csak keveset vitorláztak, és úgy érzik szeretnének gyakorolni

A Code 8 carbon versenyvitorlással a gyakorlás igazából egy közös edzés, ahol a témák: az összes vitorla kezelése (Gennaker, Code0) / polár diagram / vitorlák beállítása / hogyan kell gyorsnak lenni… ez a programunk is egész napos (9:00-18:00). Itt a létszám: 2-3fő és Méder Áron.

Az 1-2-3 napos vitorlázás célja, a minél több gyakorlás. Az egynapos vitorlástúra reggel 9-kor kezdődik és este 18:00-kor ér véget. A hajón Méder Áron mellett maximum 4-5 személy fér el. Lehetőség van több napos Balatoni túravitorlázásra is jelentkezni, ilyenkor a szállás a hajóban van.

Induló és érkező kikötő: Balatonfűzfő / Tihany
A vitorlások: Maxi 77 / Code 8 Carbon (tapasztalt vitorlázóknak ajánlott!)

maxi_77_drawing

További információ és időpont-egyeztetés: oceansailingse@gmail.com , +36 20 273 84 23

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Hit Counter provided by technology news