Tevékenységeink

1. Tengeri túravitorlázó szakág:  Az Adriára, a Földközi-tengere és az Atlanti-óceánra szervez az Ocean Sailing SE egész évben tanfolyam, gyakorló, mérföldgyűjtő és nyaraló vitorlástúrákat. Szintek: nem vitorlázó, kezdő vitorlázó, vitorlázó és tapasztalt vitorlázó. Nem csak a tagság és a pártó tagság vehet részt a túráinkon, minden érdeklődőt szeretettel várunk! Aktuális túráinkról itt lehet olvasni.

2. Tengeri flottavitorlázó szakág: 2015 tavasza óta szervezzük a VMG flottavitorlázást az Adrián évente két alkalommal (május, október). Lehet akár teljesen kezdőként / amatőrként is jönni, mert ez egy amatőr verseny, ahol a végén mindenki nyer. 🙂 . A VMG flottavitorlázás kétszer négynapos (persze egy hétre is lehet jönni), ami így akár céges csapatépítésre is alkalmas. Általában 5-8 vitorlásból (4 kabinos) áll a flottánk, és napi két futamot tartunk. További információ a VMG Yachting weboldalán.

3. Balatoni túravitorlázó szakág: Tavasztól őszig szervez 1-2-3 napos Balatoni vitorlázásokat az Ocean Sailing SE főleg nem vitorlázó és kezdő vitorlázóknak. Lehetőség van az egynapos vitorlázásokon a vitorlázás alapjaival megismerkedni, illetve a több napos vitorlázásokon egy kicsit megismerkedni a balatoni túravitorlázással. Nem csak a tagság és a pártó tagság vehet részt a túráinkon, minden érdeklődőt szeretettel várunk! Aktuális túráinkról itt lehet olvasni. Induló/érkező kikötő: Marina Fűzfő (cím: Balatonfűzfő, Sirály u. 2-6)

A Balatoni hajóparkunk: Bavaria 350 (LOA: 11,15m / B: 3,6m / D: 1,65m / Disp: 5t / 8 személyes), Maxi 77 (LOA: 7,77m / B: 2,49m / D: 1,37m / Disp: 1,6t / tőkesúly: 800Kg / Extra: Spinakker / 7 személyes)

4. Balatoni versenyvitorlázó szakág: Az Ocean Sailing SE 2018 márciusában megalapította a balatoni verseny szakágat. Minden érdeklődőt várunk szeretettel a csapatban. 2018-ban 20 fő, 2019-ben már 31 fő versenyzett az egyesületünk színeiben. 2018-ban a Tuss Sails vitorlakészítő műhelyben látogattunk el, ahol Csury Zoltán tartott nekünk előadást a vitorla tervezés / szabás / varrás rejtelmeiről… Idén őszel a Flaar hajóépítő műhelybe fogunk elmenni, ahol a hajó tervezés / építés lesz a témánk. Tehát nem csak vízi, hanem szárazföldi programokat is szervezünk a csapatnak. Ha szeretnél Te is nálunk leigazolni, jelentkezés és további információ Méder Áronnál (oceansailingse@gmail.com / +36 20 273 8423).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Hit Counter provided by technology news