Tevékenységeink

1. Tengeri túravitorlázó szakág:  Az Adriára, a Földközi-tengere, a Karibra és az Atlanti-óceánra szervez az Ocean Sailing SE egész évben tanfolyam, gyakorló, mérföldgyűjtő és nyaraló vitorlástúrákat. Szintek: nem vitorlázó, kezdő vitorlázó, vitorlázó és tapasztalt vitorlázó. Nem csak a tagság és a pártó tagság vehet részt a túráinkon, minden érdeklődőt szeretettel várunk! Aktuális túráinkról itt lehet olvasni.

2. Tengeri flottavitorlázó szakág: 2015 tavasza óta szervezzük a VMG flottavitorlázást az Adrián évente két alkalommal (május, október). Lehet akár teljesen kezdőként / amatőrként is jönni, mert ez egy amatőr verseny, ahol a végén mindenki nyer. 🙂 . A VMG flottavitorlázás kétszer négynapos (persze egy hétre is lehet jönni), ami így akár céges csapatépítésre is alkalmas. Általában 5-8 vitorlásból (4 kabinos) áll a flottánk, és napi két futamot tartunk. További információ a VMG Yachting weboldalán.

3. Balatoni túravitorlázó szakág: Tavasztól őszig szervez 1-2-3 napos Balatoni vitorlázásokat az Ocean Sailing SE nem vitorlázó és kezdő vitorlázóknak a Maxi 77-es vitorláson, tapasztaltabb vitorlázóknak a Code 8 carbon vitorláson. Lehetőség van az egynapos vitorlázásokon a vitorlázás alapjaival megismerkedni, illetve a több napos vitorlázásokon egy kicsit megismerkedni a balatoni túravitorlázással. Nem csak a tagság és a pártó tagság vehet részt a túráinkon, minden érdeklődőt szeretettel várunk! Aktuális túráinkról itt lehet olvasni. Induló/érkező kikötő: Marina Fűzfő (cím: Balatonfűzfő, Sirály u. 2-6)

A Balatoni hajóparkunk: Maxi 77 (LOA: 7,77m / B: 2,49m / D: 1,37m / Disp: 1,6t / tőkesúly: 800Kg / Extra: Spinakker / 7 személyes), Code 8 Carbon (versenyvitorlás)

4. Balatoni versenyvitorlázó szakág: Az Ocean Sailing SE 2018 márciusában megalapította a balatoni verseny szakágát. Minden érdeklődőt várunk szeretettel a csapatba! 2018-ban 20 fő, 2019-ben 31 fő és 2020-ban már 44 fő versenyzett az egyesületünk színeiben (ebben az évben az országos éves egyesületi ranglistán 22. helyen végeztünk). Minden évben szervezünk ‘szárazföldi’ szakmai programokat is. Egy ilyen programunk volt például, amikor a Tuss Sails vitorlakészítő műhelybe ellátogatunk (ahol Csury Zoltán tartott nekünk előadást a vitorla tervezés / szabás / varrás rejtelmeiről). Sajnos a koronavírus miatt 2020-ban és 2021 tavaszán nem volt szárazföldi szakmai programunk. Viszont 2020-ban elkezdtük a Code 8 carbon gyakorló programunkat, ahol akár a nem versenyző vitorlázók is kipróbálhatják milyen egy versenyvitorlás…  2021 őszén vagy telén a Flaar hajóépítő műhelybe fogunk elmenni, ahol a hajó tervezés / építés lesz a témánk. Tehát nem csak vízi, hanem szárazföldi programokat is szervezünk a csapatnak. Ha szeretnél Te is nálunk leigazolni, jelentkezés és további információ Méder Áronnál (oceansailingse@gmail.com / +36 20 273 8423).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


Hit Counter provided by technology news